DoTi

Landbouwvoertuigen

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar landbouwproducten en de vele uitdagingen waarmee de landbouwindustrie wordt geconfronteerd, moeten de landbouwers van vandaag innovatiever, efficiënter en concurrerender zijn en tegelijkertijd middelen besparen. Daarom worden uitgebreide, betaalbare en aanpasbare traceeroplossingen voor landbouwmachines, in combinatie met procesbewaking en automatisering, niet alleen een aantrekkelijke optie, maar ook een noodzaak.

De landbouwindustrie is essentieel voor ons bestaan en moet manieren vinden om met zo weinig mogelijk tijd en moeite zo goed mogelijk te functioneren.

Dankzij de snelle ontwikkeling van IoT-technologieën kan het volgen en beheren van apparatuur, landbouwwerktuigen en/of landbouwspecifieke accessoires met succes worden gerealiseerd door GPS-apparaten, CAN Bus data adapters en Bluetooth Low Energy 4.X (BLE) identificatietags te combineren. De ultieme keuze in dit opzicht - DoTi Connect Can met geïntegreerde CAN-gegevensleesfunctie en geavanceerde softwareversie die landbouwvoertuigen ondersteunt (ALL-CAN-optie).

De voordelen: 

  • Slimme landbouw en uitzonderlijke efficiëntie
  • Implementatie van goedkope Bluetooth-identificatietags 
  • Op maat gemaakte oplossingen voor alle zakelijke behoeften
  • Efficiënt onderhoud van het wagenpark, veiligheid en snelle service
  • Uitbreiding van de DoTi-functionaliteit om tegemoet te komen aan de behoeften van de landbouwers.
trekker