DoTi

Stacaravan

Diefstal van stacaravans is een ernstig probleem en het is belangrijk om de nodige veiligheidsmaatregelen te nemen om uw voertuig te beschermen. Het DoTi volgsysteem is een doeltreffende oplossing om uw stacaravan tegen diefstal te beschermen.

Het DoTi volgsysteem gebruikt GPS-technologie om de locatie van uw voertuig in real time te volgen. Als uw stacaravan wordt gestolen, kunt u de diefstal snel melden en het volgsysteem gebruiken om uw voertuig te lokaliseren en terug te vinden.

Naast de beveiligingsfuncties is het Doti-volgsysteem eenvoudig in gebruik. 

Met de mobiele applicatie van het DoTi volgsysteem kunt u uw mobiele woning in realtime vanaf uw mobiele telefoon bewaken en beveiligen.

De Doti mobiele applicatie geeft u real-time toegang tot alle functies van het volgsysteem, zoals real-time locatie, verplaatsingsgeschiedenis, etc. Ook kunt u gepersonaliseerde waarschuwingen instellen om geïnformeerd te worden in geval van verplaatsing of verandering van locatie van uw mobiele woning.

Door te kiezen voor het DoTi volgsysteem om uw stacaravan te beschermen, kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare en effectieve oplossing hebt om uw voertuig te beschermen en te verbinden tegen diefstal.

stacaravan