DoTi

Elektronisch logboek 

Als u een van die chauffeurs of wagenparkbeheerders bent voor wie het bijhouden van een logboek een vervelend proces is, dan hebben wij goed nieuws voor u. Met DoTi GPS trackers kunt u bijna het hele proces automatiseren door gebruik te maken van een nauwkeurig en betrouwbaar elektronisch GPS logboek.

Het is gebruikelijk dat bedrijven over de hele wereld voor elk voertuig een logboek bijhouden, zodat de wagenparkbeheerder de operationele kosten van een individueel voertuig en/of het hele wagenpark kan volgen.

Wereldwijd wordt een logboek gebruikt voor een goede verzending, bezorgdiensten, maar ook om reizen te verantwoorden. Het elektronische logboek registreert nauwkeurig alle door een voertuig afgelegde routes

Het toont plaats en datum van vertrek, identificatie van de bestuurder, kilometerstand aan het begin en einde van de reis (totale afgelegde afstand), parameters voor ecorijden en het doel van de reis (privé of zakelijk). De gegevens kunnen worden gebruikt voor het verantwoorden van reizen, de belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en anderen.

logboek doti