Over DoTi

DoTi

Wie zijn wij?

Met meer dan 20 jaar ervaring in de autobeveiligingsindustrie, en als antwoord op specifieke markt- en klantenwensen, besloten wij ons eigen gamma geolokalisatieproducten te ontwikkelen.

Wij hebben de momenteel op de markt beschikbare producten geanalyseerd en bestudeerd om hun sterke en zwakke punten te kennen, maar ook om de behoeften en tekortkomingen van de verschillende markten te analyseren, de huidige leemten op te vullen en het best mogelijke product aan te bieden.

Zo ontstond het DoTi-project

We hebben het beste op het gebied van de kwaliteit van de productie van elektronische systemen verzameld en hebben gekozen voor een Europese fabrikant vanwege de kwaliteit van de productie en de certificering, de telecomoperator is ook uiterst belangrijk om een wereldwijde en optimale dekking te garanderen (we dekken meer dan 200 landen over de hele wereld) en ten slotte hebben we een krachtig platform ontwikkeld en een overtuigende toepassing voor de eindgebruiker. Dankzij dit hebben we een reeks producten kunnen ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van verschillende klanten: Particulieren, Leasing, Transport, enz. en dit voor alle soorten voertuigen: Auto's, Boten, Motorfietsen, Vrachtwagens, Aanhangwagens, enz.

Oorsprong DoTi gps tracker
logo doti gps tracker

GPS plotters

Wat is DoTi?

DoTi is een premium merk van GPS trackers ontwikkeld door SV Distribution, ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief te zijn. Als u op zoek bent naar een voertuig te volgen, DoTi producten zijn hier om te helpen. Met hun geavanceerde geolocatietechnologie kunt u de positie van uw voertuig in realtime volgen op een online kaart of via een mobiele applicatie. U kunt ook waarschuwingen instellen om u te waarschuwen wanneer u zich verplaatst of een vooraf bepaald gebied verlaat.

De producten van DoTi zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer betrouwbaar, en zijn ontworpen om zelfs in zware omstandigheden te werken, dankzij hun water- en schokbestendigheid. Kortom, de geolocatiesystemen van DoTi zijn een betrouwbare en gebruiksvriendelijke trackingoplossing, ideaal voor wie zijn voertuigen wil volgen en beschermen, maar ook voor leasemaatschappijen, transportbedrijven, enz. om hun wagenpark te beheren en rendabeler te maken.